Kissgul?

Isas päls var ju nästan lika vit som snön när hon var liten. Det är den INTE nuförtiden. Är förresten lite småsugen på en till sån där söt som är på bilden. Men nää. Jag och Isa är nog inte redo för att släppa in någon annan i vårat tjejgäng än. Vi gillar ju varandra så att säga.

Kommentarer
Postat av: Renée

Haha, du har gjort samma upptäckt som mig! Tänkte också på det nu i år när Minna blivit lite större - att helt plötsligt ser pälsen gul ut i jämförelse med snön istället för sådär vit som den är i valppälsen. Tur de är söta på andra sätt istället ;)



Hur går det med er träning?

2012-01-25 @ 21:05:12
URL: http://aussienminna.blogspot.com/
Postat av: Lina

Hej!

Haha ja det blir verkligen skillnad... Så fint med den där alldeles vita bäbispälsen jämfört med en päls sargad av lera, fårull, fårbajs, lera, gräs etc...!



Det rullar på med träningen; haft en liten lydnadspaus efter tävlingen men nu är vi på gång igen! Vallar, tränar lydnad, pysslar med agility och lär oss poängen med vittringsapportering! ;)



Hur går det själv?

2012-01-25 @ 21:42:54
Postat av: Renée

Roligt att det går bra! Hur gick det på MHt du skulle göra? Du avslutade ju bloggen med att du kom med på ett men skrev aldrig hur det gick ;)



Det går bra med träningen här med! Lite svårt att välja "gren" bara då allt verkar skoj ;) Vårt prio ett är dock söket där vi kommit med i en bra grupp. Vid sidan om tränar vi lydnad och lite spår. Har också satt upp mig på en agilitykurs i mars. Vallning hade ju varit kul att testa på :P Hihi, men man får väl begränsa sig för tiden räcker ju inte alltid till som bekant... ;)

2012-01-25 @ 22:17:39
URL: http://aussienminna.blogspot.com/
Postat av: Lina

Oh, det gick bra, är sketnöjd med henne!

Hon fick fina siffror på de sociala bitarna (4:or och 3:or), fina avreaktioner på skräckmomenten, som förväntat på leklusten och 1;or på skotten!



Det enda som riktigt gjorde henne illa berörd var spökena. Då klev hon helt enkelt och upp och satte sig bredvid min sambo :P



Härligt att det flyter på er också, men visst är det svårt att hålla sig till några grenar bara. Själv gör jag gärna allt vilket innebär att det mest blir splittrat; behöver liksom lära mig att fokusera på riktigt på ett par grenar i stället tror jag så att träningen verkligen blir meningsfull och återkommande så att säga.



Du får komma och umgås lite med mina får! ;)

2012-01-25 @ 23:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Start
Lina
Isa