I väntan på bättre tider.

Isa är lite ledsen idag. Jag har varit barnvakt åt Björn som börjar bli rätt dräggig mot min lilla prinsessa. Han ser på henne med helt nya (läs alldeles dimmiga och otäcka) ögon, viftar på svansen, piper, tjuter och försöker förgripa sig på henne. Isa har insett vad "försvara sig" innebär och försöker på sitt alldeles egna lilla vis att hålla den testosteronstinna på avstånd. När hon tycker att han blir för brötig kommer hon och sätter sig vid mig, så gaddar vi ihop oss mot Bocken Björn. (Eller ja, Isa ser ledsen ut medan jag håller djuret borta ifrån henne). Eftersom att vi är bannlysta ifrån träningsplanerna (trams förresten! :P) så har vi istället roat oss med att städa för råttorna (Isa försökte äta Bobo). Isa har också lärt sig att stänga kökslådorna, att dra ur tvätten ur tvättkorgen (hon vägrar lägga i, allt ska slitas ut), att gå slalom mellan mina ben och hon är på god väg med att släcka lamporna hemma med näsan också. Nu när det regnar vill Isa helst vara inne och när jag tvingar ut henne ser hon ut som en av hundarna i "Animal Police Houston", eller nåt liknande rescueprogram. Ledsen, ledsen åsna. Körde tidningarna både igår och inatt, och under dagen har jag dessutom städat och tvättat. Hysteriskt jävla dötrist, skulle jag vilja säga. Nu är det drygt 1 timme kvar tills jag får hit min andra hälft igen, och under tiden tänker jag titta på Edward. Emil är världens bästa riktiga människa, men hey. Ingen slår Edward. Jag är jättekär i honom. Emil får tacka sin lyckliga stjärna för att Edward bara är en karaktär i en film, och alltså inte finns på riktigt. ;) Apropå på Emil har ju han jobbat hela veckan, och sa till mig att jag måste mata Manfred. Ormen. Med en musunge. Det är inte alls kul, mössen han ska ha nu börjar bli såpass stora att de är alldeles ludna, såg jag när jag plockade ut en ur frysen igår. Men, Manfred tillhör tydligen familjen och skall alltså tas om hand på bästa vis. Vem fan vill ha en orm, liksom?

Intåg i vuxenvärlden

Isa löper! Dags att ha "snacket". Min uppgift blir att lära Isa att armbåga sig fram i livet, medveten om att i princip alla av hankön är drägg. Min fina lilla tjej!

Söndag

Mest roligt på Jobbet inatt; Ernst Rolf. Som Ernst-Arne, fast Rolf. Undrar om man skriver det så; Ernst-Rolf. Det gör man nog. Näst mest skojiga; "hej Gun!" "hej, det är Gun!" Inte askul med andra ord.

Start
Lina
Isa